Ethereal collectie bootst droomachtige schoonheid van de lucht na

Cindy Crawford is het gezicht van de nieuwe Ethereal collectie van Silestone, van de Spaanse fabrikant Cosentino. Deze op marmer geïnspireerde collectie bestaat uit vier kleuren die de droomachtige schoonheid van de lucht nabootsen met marmer dessins met diepe, fijne aders op een witte ondergrond. Net als eerder gelanceerde collecties van Cosentino is ook deze serie milieuvriendelijk geproduceerd met behulp van de exclusieve HybriQ+-technologie.Beauty beyond natural
Dat marmer vele gezichten kent, blijkt al uit de nuance verschillen die in de vier nieuwe kleuren zichtbaar zijn. Kies voor harmonieuze rust van de blauw getinte aders van Ethereal Dusk. De goudkleurige aders van Ethereal Glow zorgen juist voor een klassieke elegantie, terwijl de aderpatronen van Ethereal Noctis een meer moderne look bieden. Het marmerpatroon van Ethereal Haze combineert dankzij de verschillende grijstonen in iedere ruimte. Zo is er een marmerlook voor iedere persoonlijke stijl en smaak.Van keukenwerkblad of achterwand tot een creatieve oplossing voor de inrichting van de badkamer, maar ook als tafelblad, met Silestone Ethereal geeft je iedere ruimte een metamorfose.

En niet alleen de kleuren zijn bijzonder fijn, ook de kwaliteit van het materiaal is kwalitatief van het hoogste niveau door de exclusieve en baanbrekende HybriQ+-technologie van Silestone. Hierbij hergebruikt Cosentino 99% van het water uit de productieprocessen, 100% hernieuwbare elektrische energie en zijn er in de samenstelling minimaal 20% gerecyclede grondstoffen. Zo is het materiaal een stuk duurzamer en dat maakt het meer dan alleen mooi.Meer informatie:
Cosentino
www.cosentino.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven