Satelliet Meubelen genomineerd voor Horecava Innovation Award 2022

"Wauw, wij zijn genomineerd voor de Horecava Innovation Award van 2022 met SUM (Still Usable Materials)", reageert Satelliet Meubelen op sociale media.

Aandacht voor complexe vraagstukken. Van robots tot plantaardige eieren en van schoonmaken zonder plastic flessen tot DIY software-oplossingen. Het is een greep uit de selectie van genomineerde innovaties voor de Horecava Innovation Award 2022; de jaarprijs voor de beste innovaties in de Nederlandse foodservice branche. Een onafhankelijke jury selecteerde voor de vier categorie├źn 16 nominaties uit ruim 120 inzendingen. De winnaars worden 10 januari 2022 bekendgemaakt.Verreweg de meeste innovaties vielen in de categorie Food & Beverage. Maar in de categorie Concepts, Interior & Design viel ook een nominatie voor Satelliet Meubelen uit onze branche. Zij doen mee met als inzending stoelen van gerecyclede materialen (SUM).

De uitreiking vindt plaats op maandag 10 januari 2022*. Op die dag worden de categoriewinnaars, de overall winnaar en winnaar van de Duurzaamheid Award Karel de Vos bekend gemaakt. De overall winnaar mag rekenen op een fraaie wisselbeker, eeuwige roem en volop aandacht in de media.

*Dit jaar zal, door het verschuiven van Horecava 2022, de uitreiking van de prijzen op een alternatieve maar feestelijke wijze plaatsvinden.

Meer informatie:
Horecava
www.horecava.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven