‘Harde vloeren op nummer 1, maar juist een vloerkleed zorgt voor de finishing touch’

De collectie vloerkleden van Headlam blijft groeien. De basiscollectie van de groothandel bestaat uit ruim 100 items, gepresenteerd in compacte bunches. Van hoogpolig tot sisal en van knopen tot vintage. Deze items zijn niet alleen leverbaar in standaard maten maar ook op iedere gewenste maat. Dit is volgens het bedrijf uit Zutphen uniek en geldt alleen voor alle items uit onze basiscollectie.

"De exclusieve vloerkleden series Hotel Collection en Mart Visser Carpets worden apart aangeboden. Deze collecties zijn chique, elegant en uniek", vertelt Sagitta Tobe van Headlam."De 'harde vloeren' staan op nummer één bij het inrichten van een woning, maar juist een vloerkleed zorgt voor de finishing Touch. Combineer en creëer met de collectie vloerkleden van lifestyle-interior", meldt Headlam op social media.

Naast deze basis lanceert het bedrijf ieder jaar losse aanvullende series. De items uit deze serie zijn los aan de collectie toe te voegen, deze vloerkleden zijn op diverse standaard maten leverbaar. "Deze winter hebben wij een aanvulling van drie series; Badour - Serengi - Siberian. Ieder met een geheel eigen uitstraling, kleurenpallet en Touch."

Aansluitend biedt Headlam tot 31 maart 2022 al hun gordijn en PVC dealers de mogelijkheid om zijn klanten blij te maken met een gratis vloerkleed uit de Mart Visser Carpets collectie. De actievoorwaarden hiervan zijn te vinden op de site.

Meer informatie:
Headlam 
info@headlam.nl
www.headlam.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven