Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Ligbad uit White Tulip serie hoogtepunt collectie Duravit'

De keuze is reuze wanneer het gaat om vrijstaande ligbaden in de prachtige collecties van Duravit. Een van de hoogtepunten is het ligbad uit de nieuwe White Tulip serie, ontworpen door Philippe Starck. Dit vrijstaande bad met naadloze acrylbekleding volgt het organische silhouet van een bloeiende tulp en zo ontstaat een bijna sculpturaal en aanhankelijk karakter. De echte eyecatcher is het ronde ligbad, welke met een diameter van 1400 mm veel binnenruimte biedt. Bovendien is er ook een ovale versie in twee formaten.



D-Neo
Het vrijstaande ligbad uit de D-Neo collectie heeft door het DuraSolid materiaal een fluweelzachte look en feel. De vorm is gebaseerd op de ovale opzetwaskommen in deze badkamerserie, ontworpen door Bertrand Lejoly. Met een lengte van 1600 mm zet hij de toon voor kleine badkamers.

Luv
Een all-time favoriet is het ligbad uit de serie Luv. Dit bad is met zijn softe belijning en matte look in iedere badkamer een blikvanger. De vorm zorgt voor een hoogwaardige en luxe uitstraling. Ook het Luv bad is gemaakt van DuraSolid, wat staat voor duurzaamheid, hoge stabiliteit en slipvastheid.

Alle modellen kunnen worden uitgevoerd met het optionele whirlpoolsysteem. Naast de royale, ergonomisch ontworpen binnenzijde, biedt dit pure ontspanning en aangenaam comfort. Duravit levert passend bij deze vrijstaande ligbaden ook wastafels, badkamermeubels, kasten, spiegels, douchebakken en wc’s voor een harmonieus ingerichte badkamer. Mocht je geen ruimte hebben voor een vrijstaand bad heeft Duravit gelukkig ook nog tal van ligbaden die tegen de wand of in een hoek kunnen worden geplaatst.

Meer informatie
Duravit
www.duravit.nl  

Publicatiedatum: