''Voor elke duurzame gordijnorder wordt een boom gedoneerd''

A House of Happiness kiest voor Green Friday en start met het doneren van 200 bomen

Black Friday is de dag waarop we massaal de winkelstraten en webshops bestormen op zoek naar de beste deals. Kopen om het kopen. Impuls gedreven aankopen dus. Hiermee zet Black Friday aan tot overconsumptie. Dit heeft een enorme impact op onze aarde, zoals uitputting van onze natuurlijke bronnen, vervuiling en oceanen vol plastic. Goed voor het milieu? Absoluut niet. Dat gaat A House of Happiness anders doen.

''Wat ons betreft wordt Black Friday Green Friday. We sluiten ons aan bij de Green Friday beweging van Stichting Trees for All en gaan op Black Friday op Groen!''

''We starten met het doneren van 200 bomen. Daarnaast zullen we tijdens de Green Friday Week (maandag 22 tot en met maandag 29 november) voor elke Duurzame gordijn order (online & offline) een boom doneren aan Trees for all.''

Trees for All
Trees for All geeft liever terug aan de aarde. Hiermee moedigen ze consumenten en bedrijven aan om te investeren in een groenere planeet. En ze zetten de zwartste dag van het jaar op Groen door samen zoveel mogelijk bomen te planten. Met haar Green Friday actie willen ze Nederlanders bewust maken van de impact van de toenemende consumptie rondom Black Friday en een groen alternatief bieden. 

Trees for All plant bomen in Nederland én in het buitenland. Plant een mee? Zo draag je bij aan een beter klimaat, meer biodiversiteit en een gezonde toekomst.

Meer informatie:
A House of Happiness
www.treesforall.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven