Dille en Kamille steunt voor derde jaar op rij bijzonder dier in Noordpoolgebied

Ook deze winter steunt Dille & Kamille een bijzonder dier in het Noordpoolgebied. "Voor het derde jaar op rij werken we hiervoor samen met WWF. Nadat we Lumi, de ijsbeer, en Olen, het rendier, een hart onder de riem hebben gestoken, is het nu de beurt aan Vinnie de poolvos."Vinnie heeft een goed leven op de Noordpool maar helaas is dit gebied razendsnel aan het veranderen. De Noordpool warmt twee keer zo snel op als de rest van de wereld en nergens anders zijn de gevolgen van klimaatverandering zo ingrijpend als in dit gebied.

WWF zet zich in voor het beheer van de Noordpool. Zij beschermen er de kwetsbare natuur en zorgen dat het leefgebied van Vinnie voor de toekomst bewaard blijft. Met de aankoop van een hanger van Vinnie bij Dille & Kamille steun je met 1 euro het Noordpoolprogramma van WWF. Op deze manier hoopt het bedrijf een mooi bedrag te kunnen doneren aan WWF.

"Deze jaarlijks terugkerende campagne sluit naadloos aan bij onze wens om te leven met aandacht voor - en in harmonie met - elkaar, onze omgeving en de natuur."

Meer informatie:
Dille & Kamille
www.dille-kamille.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven