"Ik ben op zoek naar een of twee ondernemers"

Olivier Declemy wil ondernemersavontuur delen met interieurprofessionals

Om zijn bedrijf verder uit te breiden heeft Olivier Declemy zijn oog laten vallen op een bedrijfspand in Den Haag. "Het pand zit op een erg fijne centrale locatie en de merken die ik voer (Ormos Sofa's, Crearte Collection, Raga design en Puente Projects) zouden er erg goed in uitkomen. Een ideale locatie dus." Deze ondernemerswens wil hij echter niet alleen aangaan, zo vertelt hij. "Ik ben op zoek naar een of twee interieurprofessionals die dit avontuur met mij willen aangaan." Hij wil namelijk de showroom gaan gebruiken om zijn B2B-klanten (retailers) te ontvangen en via deze manier de verscheidenheid van de collecties te presenteren.



Hij heeft een of twee interieurprofessionals in de breedste zin van het woord op het oog. "Denkend aan bijvoorbeeld een projectmatig styling bureau, of interieurprofessionals die exporuimte nodig hebben. Of in welk opzicht dan ook een werkruimte buiten (huis) nodig heeft om rustig aan projecten te werken bijvoorbeeld. Of een bedrijf dat een dependance in Den Haag overweegt. Het mag ook een ondernemer zijn die niets met de interieurbranche te maken heeft maar die gewoon een bureau neerzet en een locatie heeft om niet thuis te hoeven werken", legt Olivier uit.

Op deze manier wil hij een toplocatie mogelijk maken voor ondernemers die zelf niet over de middelen beschikken om dit op zichzelf aan te gaan. "Ik sta open voor een gesprek om kennis te maken en te kijken naar de mogelijkheden. Dus neem gerust vrijblijvend contact op", roept hij lezers van Wonen360 op.

Meer informatie:
Puente 
Olivier Declemy
06-14446800
Info@puente.top 
www.puente.top 


Publicatiedatum:
Auteur:
©



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven