Studente 'Werkvoorbereider Meubelindustrie' verkozen tot hét TopTalent 2021

Wendy van Dijk uit Horst is gekozen tot hét TopTalent 2021 van Gilde Opleidingen. Dit is de jaarlijkse titel voor de mbo-student die tijdens zijn of haar stage met een bijzondere prestatie het verschil maakt. Voor het zevende jaar koos Gilde Opleidingen hét TopTalent van Gilde Opleidingen. Dat meldt De Limburger.

Wendy volgt bij Gilde Creatie & Design College de BBL-opleiding Werkvoorbereider Meubelindustrie / (Scheeps)interieurbouw in Venlo. Ze werd door haar stagebedrijf Frank Cox Meubelmakerij & Interieurbouw genomineerd.Wendy van Dijk en Patrick Tummers. Afbeelding: Gilde Opleidingen.

Normaal gesproken vindt de uitreiking van TopTalent plaats tijdens een groots event in een bomvolle theaterzaal maar vanwege de corona kon dit niet doorgaan. Toch was maandag 22 november een feestelijke dag bij Gilde Opleidingen. Overdag werden de 16 studenten, genomineerd door hun stagebedrijven, aan de tand gevoeld door de 8-koppige jury. Wendy stak er met kop en schouders bovenuit, omdat ze een echte ambassadrice voor het technische vak én voor Gilde Opleidingen is. De jury noemt haar een authentieke en ambitieuze vakvrouw. Bron: De Limburger


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven