'Voor ons geen Black Friday maar Green Friday!'

"Geluk zit bij ons niet in korting, maar in iets goeds doen voor de natuur." Daarom is Dille & Kamille in 2018 gestart met Green Friday, op de dag dat consumenten wereldwijd worden aangespoord tot kopen door middel van kortingen en acties. Op deze Black Friday - dit jaar op 26 november - wil Dille & Kamille juist extra aandacht vragen voor de natuur. "We planten nieuw bos aan, steunen het onderhoud van bestaande bossen, zetten al onze kanalen op groen en gaan op vrijdag, in plaats van winkelen met korting, lekker de natuur in."Nieuw bos en onderhoud bestaande bossen

Dille & Kamille wil de wereld al sinds 1974 een stukje groener maken. Het liefst elke dag! Green Friday is een mooi moment om dit nog wat extra te doen. "In samenwerking met Trees for All (Nederland), BOS+ (België) en Kölner Grün (Duitsland) steunen we daarom projecten die bestaande bossen onderhouden én planten we nieuw bos aan. In de drie landen samen gaat dit om een totale oppervlakte van 4000m2."

De natuur in: meer heb je niet nodig!
"We willen onze klanten in Nederland, België en Duitsland inspireren om ook iets ‘groens’ te doen op Green Friday. Onze tip: ga op vrijdag, in plaats van winkelen met korting, lekker de natuur in en geniet van een mooie, winterse wandeling. Of maak een ‘groene’ DIY, help de vogels in je tuin of op je balkon of breng op een andere manier je dag in de natuur door. Want de natuur geeft ons alles, zonder korting."

Meer informatie:
Dille & Kamille
www.dille-kamille.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven