Ontwikkelaar van software oplossingen verhuist

Gisteren, 22 november zijn de laatste beslissingen gemaakt. Vanaf begin 2022 zal het ontwerp van Florien In de Braek werkelijkheid worden in het nieuwe kantoor van EasternGraphics. De ontwikkellaar van software oplossingen, voor onder andere de interieurbranche, gaat volgend jaar namelijk verhuizen.

"Inmiddels is de realisatie van dit gave ontwerp voor EasternGraphics gestart. In het vloerplan hebben we gekozen voor een industriële en stijlvolle vloertegel als basis. Een van de laatste besluiten die we nog moesten nemen was een definitieve selectie voor de hexagon vloertegels die versnipperd geplaatst gaan worden door de ruimte. Voor de hexagonen kiezen we een circulaire oplossing, namelijk restant-vloertegels die een nieuwe thuisbasis krijgen", laat Florien weten op LinkedIn.


Alvast een kleine sneak preview.

Een van de software oplossingen die EasternGraphics aanbiedt is de pCon.planner, een programma voor het maken van indelingstekeningen en kleurvoorstellen. Het is een high-end 3D ruimteplanner. Dit biedt de mogelijkheid complete 3D indelingstekeningen te maken en te visualiseren in een fotorealistische kwaliteit. De 3D ruimte planner bevordert creatief werk en integreert naadloos in bedrijfsprocessen van interieur ontwerpers, dealers en fabrikanten.

Meer informatie:
EasternGraphics
info@easterngraphics.com
www.easterngraphics.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven