Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
''Zwermen vuurvliegjes die opduiken in de schemering''

Moooi brengt grotere versie van Flock of Light uit

Flock of Light van Studio Toer is omarmd en geliefd sinds de introductie in 2020. Nu, een jaar later, introduceert Moooi Flock of Light 31, een grotere Flock of Light. Afgeleid van een fantasierijke kunstinstallatie, kwam Studio Toer's inspiratie achter hun hanglamp uit de natuur; de gloeiende vonken en zwermen vuurvliegjes die opduiken in de schemering. Met Flock of Light hebben ze dat natuurlijke fenomeen in stilte gevangen om dat gevoel van verwondering binnenshuis te brengen, in uw huis. Flock of Light 31, zoals de maten 11 en 21, is wereldwijd verkrijgbaar.

Nachtelijk fenomeen
De schemering is het meest magische moment tussen dag en nacht. Een warme zomeravond bezaaid met zachte vonken die om je heen gloeien en een gevoel van verwondering met zich meebrengen. Studio Toer legde dit delicate moment vast met hun ontwerp, Flock of Light, voor Moooi. Het nabootsen van het fenomeen van vuurvliegjes gevonden in de natuur. Studio Toer's eerste ontwerp voor Moooi brengt een heldere, warme en po√ętische gloed direct na zonsondergang. Een zwerm van licht gevangen in stilte.

Over Flock of Light
Flock of Light, door Studio Toer, transformeert van een licht en luchtig artistiek design stuk overdag tot een zwerm van heldere warme lichten in de nacht. Een zwerm gevangen in stilte. Flock of Light is verkrijgbaar in drie maten: 11, 21, en 31, verwijzend naar het aantal lichtbronnen. Hoe groot uw kamer of tafel ook is, er is een geschikte Flock of Light om het te verlichten. Flock of Light is wereldwijd verkrijgbaar bij de Moooi Brand Stores, Moooi dealers, en moooi.com.

The Button
Inbegrepen bij Flock of Light is Moooi's digitale bewijs van echtheid: The Button. Deze persoonlijke bewaarder vergezelt elk Moooi design. De ingebouwde NFC-technologie in The Button maakt vervalsing onmogelijk en fungeert als bewijs van echtheid. Door de aankoop op uw eigen naam te registreren, stelt u uw investering veilig en verlengt u de garantie.

Over Studio Toer
Bekend om hun interactieve lichtinstallaties, heeft Studio Toer Flock of Light afgeleid van een kunstinstallatie. Studio Toer is een multidisciplinair ontwerpcollectief uit Nederland, opgericht in 2011 door Castor Bours en Wouter Widdershoven. Met een sterk verkennende en experimentele aanpak, verleggen ze zowel de technische als esthetische grenzen van design in een breed scala van toegepaste kunst. Van lichtobjecten en installaties tot interactieve ervaringen en innovatieve producten. Studio Toer krijgt wereldwijd aandacht voor hun veelgeprezen installaties en ontwerpen.

Meer informatie:
Moooi 
[email protected] 
moooi.com/press

Publicatiedatum: