Jacco Vonhof houdt EW Economielezing 2021

‘Wat hebben ondernemers de komende jaren nodig'

Voorzitter Jacco Vonhof van MKB-Nederland houdt dit jaar de EW Economie-lezing. Vonhof zal de lezing uitspreken op maandagavond 6 december in De Rode Hoed in Amsterdam. In zijn lezing, getiteld ‘De visie van een glazenwasser’, zal hij ingaan op het brede belang van het ondernemerschap voor Nederland, politiek Den Haag een spiegel voorhouden en voor het nieuwe kabinet uiteenzetten wat ondernemers de komende jaren nodig hebben om hun cruciale rol in economie en samenleving te kunnen blijven spelen.


Jacco Vonhof voorzitter van MKB-Nederland.

Economie-lezing
De EW Economie-lezing geldt als tegenhanger van de HJ Schoo-lezing, waarmee de redactie van Elsevier Weekblad begin september het politieke seizoen opent.  In de Economie-lezing geven ondernemers, bestuurders van bedrijven en economen hun visie op ontwikkelingen in de samenleving. De lezing werd eerder gehouden door Ben van Beurden (Shell), Pieter Elbers (KLM) en Frans van Houten (Philips). De uitgebreide en geannoteerde versie van hun lezing is in boekvorm verschenen bij Uitgeverij EW. Ook de lezing van Vonhof komt als boek op de markt.

De EW Economie-lezing begint om 20.00 uur. De op 6 december geldende coronamaatregelen worden in acht genomen. Aanmelden kan via deze link.

Meer informatie:
MKB-Nederland
www.mkb.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven