Duitse vloerkledenmerk miinu staat voor vakmanschap gecombineerd met eeuwenoude technieken

In 2010 is de Duitse designer Mario Severin met het merk miinu gestart. miinu is een eigentijds designmerk dat gespecialiseerd is in het vervaardigen van hoogwaardige karpetten. De speciale designs maken ieder tapijt uniek. 

Dit Duitse merk staat voor vakmanschap gecombineerd met eeuwenoude technieken. Ieder vloerkleed wordt met de hand gemaakt om de hoge kwaliteit te behouden. Hierdoor is er een grote diversiteit in vorm, kleur en stijl. 

De uitgebreide collectie karpetten kunnen allen op maat, kleur en design worden ontworpen. miinu heeft producten van wereldklasse en de producten kunnen zowel in de consumentenmarkt als voor projecten worden toegepast. miinu heeft onder meer samenwerkingen met BMW, Adidas en Motel One.

Er wordt gewerkt met veel verschillende materialen, zoals Tencel, wol, nylon, papier, PET plastic, zijde uit Nepal & wol uit Tibet. De vloerkleden zijn het levende bewijs van alle liefde die erin gestoken is. Een aantal collecties van miinu worden in India geproduceerd. In het dorp waar miinu karpetten produceert worden er door miinu scholen gebouwd om zo het onderwijs voor de kinderen in India te verbeteren. Op deze manier probeert miinu mee te werken aan een ‘’betere’’ wereld.

Meer informatie:
miinu
Rutger Jonas
rutger@r-jonasmeubelagenturen.com    
www.rutgerjonas.nl 
Tel: 06 10 96 02 26


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven