Brocante-liefhebber Miranda houdt niet van standaard en gelikt

Miranda Sempel twijfelde geen moment toen er een jaren-30 woning vrijkwam in haar vertrouwde wijk. Het was kleiner, alles moest worden aangepakt, maar toch zag de Dordtse het helemaal zitten. "Je kunt oude spullen in een nieuwbouwhuis zetten, maar je krijgt nooit het gevoel dat een oud huis geeft", vertelt ze tegen BN/DeStem. 


De eetkamer bij Miranda. Foto Instagram

Miranda heeft ervoor gekozen om het huis zoveel mogelijk in de originele staat terug te brengen. "Ik werd verliefd op deze woning omdat er zoveel authentieke details bewaard zijn gebleven, zoals de en suite-deuren en het glas in lood. Bij de dingen die vernieuwd moesten worden, zoals het toilet, heb ik geprobeerd om dat jaren 30-gevoel te creëren, maar wel met de luxe van nu."

Dat Miranda niet van standaard en gelikt houdt, is al in de voortuin te zien. Daar is een strandhuisje ingezet als tijdelijke schuur. "Ik had iets nodig om mijn fiets in op te bergen en toen zag ik dit huisje op Marktplaats voorbijkomen. Toen ik het had neergezet, stond de buurman meteen op de stoep. Hij vond het vreselijk, maar ik krijg ook heel vaak complimenten van voorbijgangers. Uiteindelijk vind ík het leuk en daar gaat het om."

Lees hier het complete artikel.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven