Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Rebellenclub en BNS Crisp gaan samenwerking aan

Rebellenclub is een samenwerking gestart met beroepsvereniging BNS Crisp, die de professionele belangenbehartiger is van stylisten in Nederland. Zij inspireren niet alleen hun leden, maar professionaliseren ook en zorgen voor samenwerking met verschillende ambassadeurs, vakgenoten en experts binnen het vak.

Carin Frijters van BNS Crisp is vol enthousiasme "Wat hebben wij uitgekeken naar deze mooie samenwerking. Samen gaan we heel veel leefomgevingen nog mooier maken."



Crisp stylisten mogen op alle Rebellenclub locaties op afspraak langskomen en gebruik maken van het Styling Atelier. In dit Styling Atelier zijn kleurenwaaiers, hout samples, stofstalen en brochures aanwezig. Ook kunnen Stylisten profiteren van gunstige condities en kunnen ze gebruik maken de diverse maatwerkoplossingen van de Rebellenclub. Dit geeft extra mogelijkheden voor interieurstylisten om hun klanten nog beter te bedienen.

Afgelopen donderdag 11 november was er een eerste kennismaking waarbij de stylisten geïntroduceerd werden bij de Rebellenclub. Eigenaar Matthijs van Ewijk vertelde over het ontstaan van Rebellenclub en de ontwikkelingen binnen het bedrijf. Vervolgens vertelde styliste Anne De Lange over de collectie. Het verhaal achter de ontwerpen en materialen. Maar ook over de toepasbaarheid en de mogelijkheden van de collectie.

Meer informatie:
Rebellenclub
Minervaweg 3
3741 GR Baarn
(085) 808 81 94
info@rebellenclub.com
www.rebellenclub.com

Publicatiedatum: