Consumentenbond waarschuwt: 'Pas op voor nepdeals Beter Bed'

De Consumentenbond struint dag en nacht de markt af op zoek naar goede en eerlijke deals. Zo weten mensen zeker dat ze goed zitten en worden er miskopen voorkomen. Nu heeft de vereniging de organisatie Beter Bed betrapt op twee nepaanbiedingen en dit is volgens haar niet de eerste keer. Dit laat de Consumentenbond weten in een mail die zij naar haar leden stuurt.

In een reactie laat een woordvoerder van Beter Bed weten dat dit onjuiste informatie is. Volgens het bedrijf stonden er nog geen enkele Black Friday-deals online. Beter Bed begrijpt niet hoe de Consumentenbond aan deze informatie is gekomen. Pas vanaf vandaag, 18 november staan de nieuwe Black Friday deals van Beter Bed voor dit jaar online.De eerste misleidende aanbieding zou gaan over het Beter Bed Silver Pocket Deluxe Foam (90x200 cm) matras. De oude prijs was € 659 en de Black Friday-prijs komt neer op € 329.
"De korting is 50% volgens Beter Bed maar het matras kost al maanden € 329. In oktober was het matras zelfs nog goedkoper en kostte het € 279. Een echte nepdeal", aldus de Consumentenbond.

Tevens is de aanbieding rond de Tempur Cloud Supreme 21 (90x200 cm) matras niet eerlijk, volgens de Consumentenbond. Tijdens Black Friday wordt deze aangeboden voor een prijs van € 1199. De oude prijs bedraagt: € 1599.
"De korting is 25% volgens Beter Bed maar het matras kost al maanden €1199. Vorige week was het matras zelfs nog goedkoper en kostte het €1079. Ook dit is een echte nepdeal", besluit de Consumentenbond.

De prijzen en verkrijgbaarheid zijn onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.

Meer informatie:
Consumentenbond
www.consumentenbond.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven