Fira Wonen doet stap terug: vestiging Ermelo sluit voorgoed de deuren

Ruim een jaar geleden vestigde de luxe woonwinkel Fira Wonen zich in Ermelo. Op 20 juni 2020 openden Ivo Janssens en Robert de Vries met hun echtgenotes de winkel aan de Stationsstraat 89E. Ermelo had geen echte woonwinkel en in dat gat wilden de ambitieuze ondernemers wel springen.
Echter, vanaf de zomer hing er een bericht op de winkeldeur dat deze in verband met een verbouwing gesloten was. Maar, naar later bleek was er van een verbouwing geen sprake en daarom is van de week de tekst aangepast. Dat meldt het regionale nieuwsplatform Ermelo van NU."Fira Wonen heeft de strategische keuze gemaakt om haar groei en succes enkel voort te zetten in de grotere steden. Dit heeft gevolgen voor onze vestigingen in de dorpen en kleinere steden", vertelt Marketing Directeur Liesbeth Hop aan Ermelo van NU. "De verbouwing was wel echt serieus, maar uiteindelijk bleek onze ambitie groter en willen we onze landelijke bekendheid uitbreiden. En ja, dat heeft gevolgen voor de kleinere winkels. Dus ook voor Ermelo."

De ambitie van Fira Wonen is om een (inter)nationaal succesvol woonwinkel imperium neer te zetten. Zo is de Megastore van Fira Wonen in Harderwijk de allergrootste PTMD Store in Europa. Maar liefst 3500m2 wooninspiratie met o.a. de allernieuwste collectie en een megaoutlet. 
De woonwinkelketen heeft nu alleen nog vestigingen in Harderwijk, Barneveld, Dronten en Apeldoorn, maar wil snel vestigingen in onder andere Zwolle en Amersfoort openen.

Bron: Ermelo van NU


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven