Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

'Expona Flow komt door print en oppervlaktestructuur over als echte lvt-designvloer'

Vakantie en gezondheid vormen in Hotel Das Sieben in Tirol een perfect duo. In de behandel- en therapieruimtes liggen vloeren met een levendige betonlook van objectflor.

In Bad Häring, het enige kuuroord van Tirol met natuurlijke baden, is een nieuw adres voor reizigers die tot rust willen komen. Met 116 kamers biedt het gezondheidsresort  Das Sieben precies de juiste entourage voor wellness en ontspanning. De viersterrenaccommodatie vormt een aanvulling op het kuurcentrum van Bad Häring met zijn heilzame zwavelbronnen. Als populaire bestemming was het met een bezetting van maar liefst 98 procent te klein geworden. Ontworpen door architectuurbureau Michael Stöckl uit Westendorf spreekt het hotel veeleisende gasten aan en is gebaseerd op zeven elementen van welbevinden en gezondheid. Alle behandelruimtes en ook de fitnesszone, dat zijn zo’n 1000 vierkante meter, zijn voorzien van een betonlook met een elegante uitstraling uit de collectie EXPONA FLOW van objectflor.

Bijzonder effect door groot oppervlak
Passend bij het moderne interieur kozen de ontwerpers het EXPONA FLOW-decor Dark Grey Concrete (art.-nr. 9857) dat gekenmerkt wordt door een levendig oppervlak met meerdere nuances grijs en antraciet. De designvloer EXPONA FLOW komt dankzij de hoogwaardige print en de oppervlaktestructuur over als een echte lvt-designvloer. Hij wordt echter niet aangeboden als tegels of planken, maar op een rol van twee meter breed en 20 meter lang.  Dat zorgt bij het royaal aangelegde dessin voor een nagenoeg naadloos effect. Dankzij het geringe aantal lasnaden kan in de therapieruimtes worden voldaan aan alle eisen op het gebied van hygiëne. Het oppervlak van de vloer met robuuste 0,7 mm slijtlaag is door de afwerking met een hoogwaardige PUR-toplaag vlekbestendig en eenvoudig in het onderhoud. De vloer levert echter vooral een bijdrage aan de sfeer van rust en ontspanning die het hele hotel uitstraalt.

Meer informatie:
Objectflor
www.objectflor.de/nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven