Shanti Ongenae en Colette Verhaegen, oprichters van Trust Studio:

"Agentuur dat onverwachte designmerken vertegenwoordigt voor de B2B markt"

Sinds enkele jaren timmeren Shanti Ongenae en Colette Verhaegen met hun onderneming aan de weg. Met Trust Studio bieden zij interieuroplossingen en meubilair aan voor professionals, architecten, projectinrichters en enkele selectieve distributiepunten. Zij zijn de exclusieve agenten van internationale designmerken, met als doel deze te doen groeien binnen de Benelux. Zo ondersteunen ze professionals met de keuze van hun meubelen en materialen voor hun projecten. Hieronder worden de zeven verschillende internationale labels kort toegelicht.


Colette Verhaegen en Shanti Ongenae.

ClayLime
ClayLime is een van de labels dat Trust Studio vertegenwoordigt, een in België gevestigde producent van natuurlijke decoratieve coatings. Claystone, Creatina, Monosoft en TadelaktPro coatings, geven alle soorten oppervlakken, vloeren, binnen- en buitenmuren, meubels, badkamers en inloopdouches een elegante en duurzame uitstraling. De producten zijn dun, flexibel en resistent zonder te kraken.


ClayLime.

B&T Design
Ook het label B&T Design wordt vertegenwoordigd door Trust Studio in de Belux. Het bedrijf werd een succesvolle spelers in de meubelindustrie en haar producten zijn onder andere terug te vinden in ziekenhuizen, kantoren, hotels, onderwijsgebouwen, banken en luchthavens over de hele wereld.


B&T Design.

kriskadecor
Met kriskadecor heeft Trust Studio een decoratief designmerk in haar portfolio. Het Spaanse bedrijf produceert op projectbasis geanodiseerde aluminium kettingen. Omdat elk project uniek is, zijn de maten, kleuren en vormen en volumes aan te passen. Creativiteit staat voorop bij kriskadecor.


kriskadecor.

RS Barcelona
RS Barcelona zorgt voor een dosis plezier binnen het aanbod van Trust Studio. Zij produceren in- en outdoor design tafelvoetbaltafels, pooltafels en pingpong tafels. Deze duurzame en leuke meubelen kunnen makkelijk omgebouwd worden tot een vergader -of eettafel.


RS Barcelona.

Lagranja
Tevens kunnen mensen bij Trust Studio terecht voor een funky collectie van stoelen, tafels, banken en poefs met een 'eerlijk en grappig' design, deze collectie kwam tot stand met Lagranja Design uit Barcelona.


Lagranja.

Vergés
Vergés werkt samen met enkele bekende en gerespecteerde Spaanse ontwerpers, zoals Manel Molina en Emiliana Design Studio. Samen brengen ze frisse collecties van stoelen, krukken, bijzettafels en poefs op de markt.


Vergés.

Cumellas & Barcelona Rugs
Hiernaast biedt Trust Studio de in- en outdoor karpetten van Cumellas aan. De duurzame en handgemaakte tapijten zijn gemaakt door ambachtslieden uit het Noorden van India. Natuurlijke materialen staan centraal in de collectie, zoals zijde, lijn, katoen, linnen, hennep, viscose en jute.


Cumellas.

District Eight
Tenslotte ondersteunt Trust Studio het Vietnamese District Eight, in samenwerking met Be-Ernest, dat meubelen ontwerpt en produceert geïnspireerde door Vietnamees erfgoed. Sinds 2010 ontwikkeld District Eight meubelcollecties die de hoogste kwaliteit nastreeft met behoud van handgemaakte afwerking.


District Eight.

Design District
Enkele weken geleden stond Trust studio op Design District in Rotterdam. Sinds de coronacrisis was het voor hen de eerste 'coming out' in Nederland. "Geweldig dat we zoveel enthousiaste reacties hebben mogen ontvangen. De opzet van de stand waren 'naturals' en het bewust zijn van de ecologische voetafdruk in deze wereld", aldus mede-eigenaar Shanti Ongenae. Op de stand werden de labels Cumellas, Vergés en ClayLime gepresenteerd.Trust Studio is nog opzoek naar verdeelpunten in Nederland. Interesse in een of meerdere merken? Neem dan contact op met Shanti Ongenae en Colette Verhaegen

Meer informatie:
Trust Studio
Showroom @Friday Co Work (alleen op afspraak)
Dorp West 6
2070 Zwijndrecht / Antwerp
www.truststudio.eu

Colette Verhaegen
+32 498 10 00 42
colette@truststudio.eu

Shanti Ongenae
+32 493 49 12 51
shanti@truststudio.eu


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven