Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Showroommodellen.nl verwelkomt nieuwe verkooppartner Prominent

Showroommodellen.nl verwelkomt Prominent, dé zitspecialist van Nederland, als nieuwe verkooppartner. Prominent laat al ruim 20 jaar iedereen ervaren wat écht goed zitten is. Wij zijn er trots op dat ook dit topmerk zich bij ons aansluit. Daarmee wordt ons aanbod steeds breder en komen er wekelijks meer nieuwe aanwinsten bij.

Voor Prominent is de deelname aan dit platform een uitkomst. Filiaalmanager Outlets Leo de Vos; “Prominent staat voor optimale service en garantie. Het komt voor dat een klant achteraf de stoel of bank toch niet helemaal in zijn/ haar woonkamer vindt passen qua model of kleur óf dat de wensen zijn veranderd qua comfortfuncties. Deze stoelen en banken zijn dus reeds uit de verpakking gehaald, maar verkeren verder nog in absolute nieuwstaat. Wij zijn blij dat we deze modellen nu, via Showroommodellen.nl, een tweede kans kunnen geven!” 

Via www.showroommodellen.nl/prominent is een ruim aanbod Prominent stoelen en banken te vinden. Deze zitmeubelen staan bij de Nederlandse verkooppartners in de showroom en zijn daardoor direct leverbaar in Nederland en België.

Meer informatie:
Showroommodellen.nl
[email protected] 
www.showroommodellen.nl 

Publicatiedatum: