Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Dutch Walltextile Company lanceert collectie tijdens Design District

Tijdens Design District, dat gisteren is gestart en vandaag en morgen nog is, introduceert Dutch Walltextile Company een nieuwe collectie wandtextiel: de Ocean Bay collectie. 
Met Indiase zijde en rijke jacquards als standaard in de veelzijdige collectie, heeft DutchWalltextile Company (DWC) in de loop der jaren al een sterke connectie ontwikkeld met materialen en kleuren die in de natuur voorkomen. En met de nieuwe Ocean Bay collectie die uit zes collecties bestaat, gaat het Nederlandse wandtextiel merk nu dieper in op dit thema.

The Ocean Bay collectie is de overkoepelende naam voor zes nieuwe collecties die zijn geïnspireerd op het kustgebied, de verbinding met de natuur en vooral de oceaan. De collectie neemt je als het ware mee op reis door licht, kleur en verschillende texturen die alle een associatie met deze thema’s oproepen. 


Sponge Bouclé.

Sponge Bouclé
Onder de naam Sponge Bouclé lanceert DWC als eerste de klassieke bouclé voor aan de wand. Typerend voor deze los geweven stof, zijn de verschillende hobbeltjes en bobbeltjes die deze stof zo levendig maakt. De korrelige structuur doet sterk denken aan de natuurlijke sponzen uit de zee. Uitgevoerd in een uitgebreid kleurenpalet van 22 kleuren die variëren van koraalrood, okergeel tot helder zeegroen.

Grunge
Een echt statement maak je met Grunge; dit heerlijk zachte fluweel met luxe uitstraling, kenmerkt zicht door een opvallend grafisch design dat is geïnspireerd op de textuur van uitgedroogde klei. Het typerende kenmerk van deze stof is de kleurverandering wanneer er over de stof wordt gewreven.  


Grunge.

Falaise
De grillige Atlantische zee riffen met prachtige kleurschakeringen, zijn van invloed geweest op de ontwikkeling van Falaise; deze meerkleurige satijnachtige stof staat voor elegantie en zuidelijke sferen, de zilveren- en goudkleurige accenten zorgen voor diepte en een rijk kleurbeeld.


Pontus.

Pontus
Pontus dankt zijn naam aan de Griekse God Pontus die de zee personifieert. De stof vertoont een zachte glans met speelse onregelmatige reflecties die herinneren aan de schittering van de zon in de zee.De opkomende nevel boven het water was de inspiratie voor collectie Mystic. Dit materiaal met linnenstructuur heeft een uniek zacht vergrijsd kleurenpalet dat door de rustige uitstraling, in elk interieur past. Een zijdelook mag in de collectie natuurlijk niet ontbreken. Dat vind je in Coconut. Deze lijn heeft een ragfijne grasachtige structuur in een natuurlijk kleurenpalet van kokosnootbruin, zandgeel tot kiezelgrijs.

Meer informatie:
Dutch Walltextile Company (DWC)
www.dwc-amsterdam.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven