Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Cavetown opent woonwinkel met barbershop

Het doel was om geen standaard woonwinkel te worden. Met de opening van de nieuwe meubelwinkel van Cavetown in Nieuwegein is dat doel ook behaald. "Klanten kunnen zelfs hun baard laten trimmen." Eigenaar An is op het idee gekomen toen hij voor zichzelf naar de barbershop ging. Hij dacht: 'Waarom dit niet combineren met een woonwinkel?' "In onze winkel kunnen klanten alles kopen voor een mancave", voegt hij eraan toe.


Links op de foto de barbershop.

"Veel van onze producten zijn afkomstig uit India en Indonesië. Hier zijn fabrieken gevestigd waar de meubels, veelal met de hand worden gemaakt. Wij proberen altijd een ruime voorraad aan te leggen zodat we een zo kort mogelijke levertijd kunnen aanbieden aan onze klanten. Jaarlijks worden er 60+ zeecontainers verscheept uit deze landen. Naast de producten die wij bij onze relaties inkopen hebben wij ook een eigen meubelmerk. Dit staat nog in de kinderschoenen maar neemt steeds meer vorm aan."

Uitbreiden
"Komende jaren willen wij ons nog meer gaan richten op het uitbreiden van onze winkel. Het idee is om een beleving te gaan creëren zowel online als offline die de sfeer ademt van onze waarden. Shoppen voor meubels mag bij ons best gezien worden als een dagje uit. We willen niet gezien worden als de standaard woonwinkel.” Met genoemde punten wilt Cavetown zich gaan onderscheiden van andere woonwinkels. 

Meer informatie:
Cavetown
Montageweg 11
3433 NT Nieuwegein
www.cavetown.nl