Houtenschutters wint bedrijfsaward

Eigenaar Kristof Ruymen heeft met zijn bedrijf Houtenschutters de Benelux Enterprises gewonnen. Die valt onder de categorie van Best Venetian Blind Supplier, zo meldt dagblad Het Belang van Limburg.

Sinds 2018 wordt ieder jaar de Benelux Enterprises Award uitgereikt, een uitreiking voor bedrijven in de Benelux. Bedrijven worden daarbij beoordeeld op verschillende vlakken zoals creativiteit en innovativiteit, maar ook omzet en groei. Deze prijsuitreiking heeft dan ook als doel om bedrijven te motiveren en te sturen naar een innovatieve en creatieve toekomst.


Kristof Ruymen, eigenaar van Houtenschutters.

"Bij Houtenshutters Zetten wij de klanten op de eerste plaats. iedere dag doen wij ons best voor de uiterste tevredenheid. We leggen de lat hoog en overtreffen onszelf om de klant een geweldige ervaring mee te geven. Daarom wonnen wij ook de Benelux Enterprise award als beste jaloezieën leverancier 2021 van de Benelux. We doen graag waar we goed in zijn, en dat is raamdecoratie op maat toegankelijk maken voor iedereen in België en Nederland." Dat laat het bedrijf weten.

Bron: Het Belang van Limburg


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven