Alles wat je nodig hebt bij een verhuizing

Ga je verhuizen? Dan zijn er diverse dingen die je nodig hebt, zoals een webshop voor goede verhuisdozen. Wat mag er zeker niet ontbreken tijdens je verhuizing en hoe kom je aan deze benodigdheden? Wij zochten het voor je uit en hebben enkele handige tips op een rijtje gezet.

Zorg voor voldoende verhuisdozen
Bij een verhuizing hoort verhuisdozen inpakken. In verhuisdozen stop je al je belangrijke benodigdheden, zoals keukenspullen, boeken en andere voorwerpen. Je kunt op de volgende manieren aan verhuisdozen komen:
-Lenen: leen verhuisdozen van bekenden en bekijk of deze nog stevig genoeg zijn. Deze dozen kunnen tijdens de verhuizing wel kapot gaan, waardoor het verstandig is om afspraken hierover te maken.
Tweedehands kopen: je kunt verhuisdozen ook tweedehands kopen via een website zoals Marktplaats. Let wel op of de dozen nog goed zijn en of ze van hetzelfde formaat zijn, zodat ze eenvoudig te stapelen zijn.
- Nieuw kopen: Je kunt verhuisdozen in diverse soorten en maten nieuw kopen. Kies altijd voor extra stevige dozen. Er zijn speciale dozen voor boeken en voor de garderobe. Bekijk goed welke soort verhuisdozen jij nodig hebt. 

Een aanhangwagen
Ook een aanhangwagen heb je zeker nodig als je gaat verhuizen. Dit is vaak goedkoper dan het huren van een verhuiswagen. Reserveer hierbij wel op tijd. Ook heeft niet elke verhuurder iedere soort wagen beschikbaar. Ga bij voorkeur voor een aanhangwagen met huif. Zo worden je spullen niet nat als het regent.

Een verhuislift
Moet je meubels naar een hoge verdieping verhuizen? Dan kun je het beste een verhuislift huren. Ook deze dien je tijdig te reserveren, zodat je zeker weet dat de verhuislift ook daadwerkelijk beschikbaar is op de datum van je verhuizing. Zorg er ook voor dat er op de dag van de verhuizing een vrije parkeerplaats voor de deur is, zodat daar de verhuislift geparkeerd kan worden.

Vrienden en lekkere koffie
Als je gaat verhuizen is het zeker aan te raden om de hulp van vrienden en/of familie in te schakelen. Met al die extra handen zijn al jouw spullen zo op hun nieuwe plek. Zorg er hierbij voor dat er ook lekkere koffie klaar staat voor al jouw helpers. Dat zullen ze zeker kunnen waarderen.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven