Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Uniek custom made concept vloerkleden

Vloerkledenwinkel lanceert ‘Naturais by MOMO Rugs’

Op 3, 4, en 5 november 2021 lanceert Vloerkledenwinkel, het nieuwe custom made concept Naturais by MOMO Rugs op het vakevenement Design District in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam.

Elk ontwerp, elk formaat, elke vorm en elke kwaliteit; met de Naturais by MOMO Rugs collectie is alles mogelijk. De interieurprofessional kan vanuit deze collectie een vloerkleed ontwerpen voor elk project.
Unieke vormen, bijzondere dessins, tijdloos of modern; de mogelijkheden zijn eindeloos.

De Naturais by MOMO Rugs collectie wordt gekenmerkt door een grote diversiteit aan natuurlijke en duurzame materialen in veel verschillende kleuren. Zo zijn er meer dan 1000 stalen op voorraad
waarvan een eigen ontwerp gemaakt kan worden. Uniek is dat materialen en kleuren ook gecombineerd kunnen worden voor een eigen dessin. Met Naturais by MOMO Rugs komen design en vakmanschap samen en worden de meest exclusieve vloerkleden gecreëerd voor in een hotel, kantoor, woning of openbare ruimte.

Naturais by MOMO Rugs
- Ontwerp je eigen vloerkleed
- Elk ontwerp, elk formaat, elke vorm en in elke kwaliteit
- Natuurlijke en duurzame materialen
- Breed kleurenpalet
- Geproduceerd in Europa
- Korte levertijd

Vloerkledenwinkel, partner voor interieurprofessionals
Als dé vloerkledenspecialist van de Benelux, heeft Vloerkledenwinkel veel ervaring met (zakelijke) interieurprojecten en geldt het bedrijf als een betrouwbare partner voor interieurprofessionals. Naast de custom made collectie vertegenwoordigen ze ook collecties van tal van gerenommeerde merken, zoals Brink & Campman, De Munk Carpets en Louis de Poortere. Ontmoet de adviseurs van Vloerkledenwinkel op de vakbeurs Design District en laat je informeren over de mogelijkheden.

Meer informatie:
Vloerkledenwinkel
www.vloerkledenwinkel.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven