Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Lichtfabrikant Lightronics viert 75-jarig jubileum

Ooit begonnen als fabrikant van ondergrondse kabelklemmen, 75 jaar later fabrikant van duurzame verlichtingsoplossingen. Een geschiedenis waar het team van verlichtingsproducent Lightronics trots op is.

"Na 75 jaar kunnen we terugkijken op een rijke geschiedenis die ons terugvoert naar 1946, het jaar waarin het bedrijf Hogro werd opgericht door twee vrienden. Hogro was een samenvoeging van de namen van de oprichters, Horvers en de Groot. In 2000 werd gekozen voor de naam Lightronics die beter past bij de expertise van het bedrijf: licht en elektronica. Hogro bleef echter bestaan als merknaam", meldt het bedrijf in een persbericht.



In 2021 is Lightronics uitgegroeid tot een bedrijf met een kleine 100 werknemers die dagelijks werken aan duurzame verlichtingsoplossingen. "Het maakt ons trots dat we in ons 75-jarig bestaan zijn uitgegroeid tot een vooraanstaand leverancier van verlichtingsoplossingen en een top drie positie innemen in de Nederlandse verlichtingsmarkt. Het jubileumfeest zal volgend jaar gekoppeld worden aan de opening van ons nieuw te bouwen pand." 

Meer informatie:
Lightronics
Spuiweg 19
5145 NE Waalwijk
+31 (0)416 56 86 00
info@lightronics.nl
www.lightronics.nl

Publicatiedatum: