Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

FOTOREPORTAGE

Architect@Work Kortrijk zeer geslaagd

Afgelopen donderdag en vrijdag, 21 en 22 oktober vond de Belgische Architect@Work editie in Kortrijk plaats. Meer dan 260 exposanten uit verschillende landstreken hadden een sfeervolle stand betrokken en toonden hun noviteiten. Volgens Nathalie Sandra van de organisatie was het een geslaagde beurs. "Iedereen was zeer positief over de tiende editie in Kortrijk. Dat resulteert ook in de bezoekersaantallen, deze waren hoger dan in 2019."


De redactie van Wonen360 was aanwezig om een fotoreportage te maken van een deel van de aanwezigen. 

Het thema van de afgelopen editie was Healthy Materials waarbij de focus niet enkel lag op het materiaal en de productie ervan, maar ook op alle processen die een product doorloopt.

Zoals gewoonlijk was er een uitgebreid seminarprogramma rond het centrale thema. Dat werd volledig hybride georganiseerd, waardoor bezoekers zowel live als virtueel aanwezig konden zijn. Het seminarprogramma opende op donderdag met een lezing van Herman Konings. Vervolgens kwamen Tom Dixon, Orde van Architecten – Vlaamse Raad en architectura.be aan het woord. Op vrijdag waren er seminars door NAV, KBKW, AiNB en UNStudio-UNSx.

De volgende editie van de beurs zal worden gehouden in 2023. Elders ter wereld zijn er in de tussentijd ook edities te bezoeken, waaronder in 2022 in Rotterdam Ahoy.

Meer informatie:
Architect@Work
kortrijk.architectatwork.be


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven