Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Groothandel Zalam blij met cash & carry van Boltze

Bloemengroothandel Zalam is de eerste groothandel in zijn soort die een cash & carry heeft geopend voor zijn klanten met decoratieartikelen van Boltze. Op de eerste verdieping is een groot deel van de collectie te vinden van de Duitse decoratiefabrikant. "Wat begonnen is met een kleine proef is uitgelopen op een groot succes", aldus mede-eigenaar Kudret Aksoy die met zijn bedrijf in het veilinggebouw Plantion in Ede gevestigd zit.


Wilbert van Ommen van Boltze (links) en Kudret Aksoy van bloemengroothandel Zalam.

Wat begonnen is met een klein assortiment waar klanten van de bloemengroothandel even doorheen liepen na het inkopen van de bloemen is uitgegroeid tot een volwaardige cash & carry in decoratie. "Het aantal klanten groeit explosief, nu ook steeds meer ondernemers buiten de bloemensector de C&C weten te vinden. Toen we deze ruimte betrokken stond de 1e verdieping leeg en wisten we niet wat we er mee aan moesten. Toen gaf Wilbert van Ommen van Boltze mij het advies om er decoratie te gaan verkopen."

Twee jaar geleden is het inmiddels dat de kleine collectie producten werden neergezet. "Inmiddels staat de volledige bovenverdieping vol met de collectie van Boltze", vertelt een enthousiaste Wilbert. "Veel bloemisten die langskomen om de bloemen in te kopen nemen snel wat decoratie mee om de winkel mee aan te vullen. De laatste tijd zien we ook dat steeds meer ondernemers met bijvoorbeeld woonwinkels het weten te vinden.” 

Een van de sterke punten van Kudret is dat hij altijd bereikbaar wil zijn voor zijn klanten. "Het is belangrijk dat relaties vrijwel altijd bij je terecht kunnen wanneer het voor hen nodig is. Daarom ben ik ook tot in de avond open en sta ik 's morgens vroeg weer klaar voor de eerste."
Naast de groothandel in verse bloemen heeft Zalam ook een grote afdeling met droog- en zijdebloemen. "Droogbloemen de afgelopen jaren helemaal hot geworden, hier zijn we vroeg in gesprongen en hebben we echt een naam weten op te bouwen." 

Voor de toekomst ziet Kudret veel kansen in zijn vakgebied. "Anderen doen het op een manier die door meerdere wordt gebruikt. Ik probeer mijn eigen manier te pakken, en die werkt goed, kijk maar naar de decoratieafdeling met artikelen van Boltze." 

Meer informatie:
ZALAM
www.zalam.nl 

Boltze
www.boltze.com