Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Design District 2021: aftellen is begonnen

Over twee weken is Design District in volle gang. Van 3 t/m 5 november worden er ruim 150 merken gepresenteerd in Van Nelle Fabriek Rotterdam. De 18e editie van Design District wordt een bijzondere, want het evenement verplaatst éénmalig naar het najaar. Vanaf 2022 keert de het design event terug naar de gebruikelijk plek in de agenda; begin juni. 



Hout- en meubileringscollege 
Net afgestudeerde studenten van het Hout- en Meubileringscollege in Amsterdam en Rotterdam presenteren ook dit jaar hun eindwerkstuk tijdens Design District. Het HMC biedt hen een podium om zich te laten zien aan het grote publiek. De eindwerkstukken zijn gecombineerd met foto’s van Nederlandse landschappen. De landschappen zijn gekozen aan de hand van het werk van de studenten, waardoor het landschap goed aansluit op de ontwerpen. Het varieert van een duinlandschap, tot akkers, tot de skyline van Rotterdam. Dit jaar staan de eindwerkstukken in het hart van de beursvloer op Design District en kunnen alle bezoekers de mooie ontwerpen die deze talenten hebben gemaakt bewonderen.



Rondleiding
De iconische fabriek is het voornaamste industriële monument in Nederland. Bezoekers die hier meer over willen weten kunnen zich aanmelden voor een gratis rondleiding onder leiding van een ervaren Van Nelle-gids. De rondleiding start vanaf het verzamelpunt net achter de entree van Design District. Start dagelijks 3 keer: 12.00 - 14.00 - 16.00 uur, maximaal 20 personen per rondleiding.



Meer informatie:
Design District
www.designdistrict.nl

Publicatiedatum: