Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Drie tips van X²O Badkamers voor een douche met de laatste snufjes

Een badkamer kiezen is geen gemakkelijke opgave. Het droombeeld moet met het woningplaatje kloppen, want wat je wilt, komt niet altijd overeen met de maat van je woning. X²O Badkamers geeft drie tips voor een douche die uitgerust is met de laatste praktische snufjes.

L-shape
Tenzij je from scratch begint, heb je weinig te zeggen over waar je badkamer komt. Het kan dus zomaar zijn dat je te kampen krijgt met een schuine wand. Het innovatieve Balmani biedt je de mogelijkheid te werken met een haakse steunarm of L-shape. Een element dat tegen de muur bevestigd wordt waartegen het doucheglas rust en wat voor de nodige stabiliteit zorgt. Daardoor hoef je geen steunarm te gebruiken die op de muur parallel met de wand geplaatst moet worden. Naast het feit dat het een stijlvolle oplossing is door de subtiele aanwezigheid, is het ook makkelijk te plaatsen.


Balmani Modular inloopdouche met L-shape steunarm.

Gekleurde profielen
Je kiest je badkamerkranen in een trendy kleur en matcht daarbij ook de regendouchekraan. De douche vandaag de dag is een stijlvol geheel, zeker wanneer ook de profielen – denk hoek- en muurprofiel, stabilisatiestang... – hetzelfde elan aanhouden. Bij  X²O Badkamers vind je die in dezelfde kleur als het volledige kraanwerk. Je kiest uit matzwart, chroom, mat wit, brushed gold, brushed rosé gold... Zo krijg je een egaal en matching geheel en garandeer je jezelf een unieke badkamerbeleving.


Balmani Framed Plus als vrijstaande wand.

Douchewand
Je inloopdouche is vaak het statement van je badkamer. Dat wordt het vooral door de wandbekleding. Hiermee schrap je de hevige breekwerken uit je renovatieplanning, zonder dat dat afbreuk doet aan het eindresultaat. Je plaatst de panelen gewoon tegen de bestaande wand en je hebt een stijlvolle douche gecreëerd. Zo versnel je je renovatie en krijg je een knap en elegant resultaat. Kies voor solid surface, leisteenstructuur, keramiek of acryl.


Balmani Modular inloopdouche met Brushed Gun Metal profielenset.

Meer informatie:
X²O
www.x2o.nl

Publicatiedatum: