Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Eerst keukenwinkel Veenendaal uitgebrand, daarna zaak in Soesterberg in vlammen op

Het zit ondernemer Vincent Dijker, op z'n zachtst gezegd, niet bepaald mee. Twee jaar nadat zijn keukenwinkel in Veenendaal was uitgebrand, ging zijn zaak afgelopen juli in Soesterberg ook in vlammen op. Dat vertelt hij in een interview met Het Financieele Dagblad (FD).


Superkeukens, van Vincent Dijker, voordat het pand in vlammen op ging.

'Het zal toch niet waar zijn? Dit gaat me toch niet voor een tweede keer gebeuren?' dacht Dijker. Toch blijkt zijn ergste nachtmerrie werkelijkheid te worden. Net zoals twee jaar daarvoor, ontstond de brand niet in zijn winkel, maar bij de buren.


Werknemers die terugkeerden naar het afgebrande pand.

"Augustus 2019. Onze mooie showroom in Veenendaal verloren gegaan. 7 maanden later weer opgebouwd. Opening maart 2020. Helaas met alle Corona beperkingen. Nog geen twee jaar later opnieuw getroffen door alles verwoestende brand. Nu in Soesterberg. Gelukkig gaan alle leveringen volgens planning. Iedereen bedankt voor medeleven en hulp. We slaan ons er weer doorheen", zo liet Dijker toentertijd weten.

Binnenkort begint de wederopbouw. Dijker heeft besloten dat niet in Soesterberg te doen, maar is bezig met een pand in Amersfoort waarvan hij in het voorjaar van 2022 de deuren hoopt te openen. 

Lees hier het complete premium interview.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven