Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Opening INTR. Delft groot succes'

Afgelopen week opende het INTR. Point in Delft officieel haar deuren. Projectinrichters, parketteurs en ZZP-ers uit de regio kwamen in groten getale naar het nieuwe, centraal gelegen INTR. Point aan de Faradayweg. De gasten van INTR. werden getrakteerd op een hapje en een drankje én er waren diverse productpresentaties. De Applicatiespecialisten van Uzin Utz voor de merken Uzin en Pallmann demonstreerden de nieuwste technieken voor het plaatsen van PVC en Parket. De ‘Robo-Race’ met de Wolff Robostripper was het hoogtepunt van de middag en zorgde voor ‘rode wangen’ in een spannende competitie.


Gerben Bouwmeester van Uzin en René ter Borg van INTR Delft.

Vestigingsmanager René ter Borg: “De machines en gereedschappen van Wolff zijn echt van toegevoegde waarde in ons assortiment. Hoe gemakkelijk is het om meteen mesjes of andere gereedschappen mee te nemen? Ik ben zelf als voormalig stoffeerder ook enorme fan van de 18 V-serie van Wolff met één universele accu en oplader voor alle apparaten zoals de Junio Stripper, de Piranha deurzaag of Strokensnijder.”


Andre Krabman, Bart Terpstra en Delano Hagenbeek.

René vervolgt trots: “Ik kan niet anders zeggen dan dat ik heel blij ben met dit nieuwe INTR. Point. We merken dat onze klanten en de klanten van Uzin Utz ons steeds beter weten te vinden. Het blijkt gewoon enorm handig te zijn om alle materialen op één adres af te kunnen halen. Van egalisatie tot rails en roedes. En ja, dat bakkie koffie doet het ook gewoon heel goed en zorgt voor extra inspiratie in de showroom.”


Frank Kluiters en Tijs Vloedgraven van Uzin een merk van Uzin Utz.

Winnaar Wolff Robo-Race
De Robostripper van Wolff zorgde voor een stukje gezonde competitie op de vrijdagmiddag. Deze krachtpatser voor het verwijderen van vloerbedekking is met twee handen op afstand te bedienen en is de sterkste en zwaarste Wolff-machine.  René lacht: “Soms werden er weleens wat pionnetjes geraakt, maar ik heb me er echt over verbaasd hoe gemakkelijk je deze zware machine tussen de pionnen door kunt manoeuvreren.” Frank Kluiters uit Pijnacker was met een eindtijd van 54 seconden de grote winnaar van de ‘Robo-Race’ in Delft.


De Robo-Race.

Debuut voor Sebastiaan Hermsen
Voor Sebastiaan Hermsen, Technisch Commercieel Adviseur van Pallmann, was de opening van het nieuwe INTR. Point in Delft een mooi debuut. René: “INTR. is onderdeel van Uzin Utz Nederland. Dat betekent dat wij intensief samenwerken hebben met alle collega’s van Uzin Utz in het rayon Delft. Voor Parket is dat nu Sebastiaan Hermsen. De klanten van Sebastiaan kunnen ook bij ons hun parketlakken en lijmen afhalen en als wij aanvullend technisch advies nodig hebben, dan is Sebastiaan ons eerste aanspreekpunt. Wat dat betreft viel Sebastiaan met zijn neus in de boter bij de opening, hij kon in één klap kennis maken met alle klanten en collega’s uit de buurt van Delft."


Sebastiaan Hermsen en Herbert van den Heuvel van Pallmann een merk van Uzin Utz.

INTR. Points
Het INTR. Point in Delft is één van de INTR. Points met het nieuwe winkelconcept waarmee INTR. haar klanten een inspirerende showroom tot hun beschikking stelt waar ook hun eigen klanten van harte welkom zijn. Een feestelijke opening van de INTR. Points in Den Bosch en Leek staat binnenkort ook op de agenda. In Den Bosch zijn alle projectinrichters, parketteurs en ZZP-ers op vrijdagmiddag 12 november van harte welkom en in Leek staan de deuren op donderdagmiddag 16 december open.  Nieuw bij de nieuwe INTR. Points is het complete assortiment voor de parketteur.


Frank Kluiters en Max Schoenmakers van Uzin Utz.

Meer informatie:
INTR.
Hamburgweg 8
7418 ES Deventer
[email protected]
www.intr.nl

Publicatiedatum: