Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sleepfast opent nieuwe winkel, maar wil ook nog een aantal shops overnemen

Al meer dan 30 jaar heeft slaapspeciaalzaak Sleepfast twee winkels in Huizen en Lunteren. Daarnaast is het bedrijf ook op onlinegebied goed vertegenwoordigd. Na het grote succes heeft de onderneming inmiddels een derde winkel geopend in het Alexandrium in Rotterdam. Dat laat eigenaar Alex Wolfswinkel weten. Afgelopen jaren werd duidelijk gezien dat de consument het kopen van een matras of bed als lastig en tijdrovend ervoer. Eigenaren Alex en Stefan Wolfswinkel verdiepten zich hierin en kwamen met een totaalconcept. Een overzichtelijke plek waar de consument, sleepfriend genoemd, direct een passend advies gegeven wordt op basis van hun werkelijke behoefte. Dat betekent betere vragen stellen, de werkelijke wens benoemen en samen tot dé oplossing komen. En daar blijft het niet bij. Een lifetime commitment bij het goed slapen van de friend is inclusief.

Volgens het duo is het een logische keuze om de winkel in Rotterdam te openen. “We merkten dat we elke dag in de Randstad onze artikelen mochten installeren. Een extra touchpoint met onze friends is hiermee mogelijk, en dat hoeft niet met een enorme onoverzichtelijke winkel te zijn”, aldus Alex. Een transformatie in het landschap van de traditionele slaapwinkels is een feit. Op 200 vierkante meter blijft het voor de klant duidelijk en kan zich focussen op hun nieuwe comfort en daarmee welzijn. "En we zijn er nog niet", vervolgt Stefan. “Een uitgebreid plan zijn we aan het uitvoeren. Dus meer shops overnemen en openen, maar ook een opvallende uitbreiding in collectie en nog meer contact met onze friends", belooft Stefan. Zo blijft Sleepfast zichzelf de lat hoog leggen en is ervan overtuigd dat met de nieuwe ontwikkelingen de toekomst sprankelend en uitgerust zal gaan zijn. 

Meer informatie:
Sleepfast
www.sleepfast.nl