Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Netwerk uitgegroeid tot een groep van zo’n 70 vrouwen

Vereniging Vrouwen in het Parket weer bij elkaar

Vrouwen in het Parket is een initiatief van Lisa Klaassen (PPC) met als doel vrouwen in de parketbranche bijeen te brengen. Een netwerkgroep om kennis en ervaringen te delen, elkaar te inspireren en te ondersteunen. In de door mannen gedomineerde parketbranche is Vrouwen in het Parket er voor de vrouwen die behoefte hebben om op een laagdrempelige manier met elkaar te sparren over het ambacht. Inmiddels is het netwerk uitgegroeid tot een groep van zo’n 70 vrouwen.



Door corona hebben de bijeenkomsten de afgelopen tijd op een laag pitje gestaan, maar binnenkort komen de Vrouwen in het Parket weer bij elkaar. Maandag 15 november staat er een bijeenkomst op de planning in de omgeving Gouda/Leidschendam. De Vrouwen in het Parket zullen op deze dag op pad gaan met een trendwatcher in de Westfield Mall of the Netherlands om te kijken wat de retailrends van het moment zijn. Ook een bezoekje aan de showroom van één van de vrouwen uit de groep mag niet ontbreken. Een kijkje in de keuken om te zien hoe andere showrooms zijn opgebouwd en waarom daarvoor is gekozen. 

Aanmelden kan middels een mail naar Lisa Klaassen van Plinten en Profielencentrale.

Publicatiedatum: