Woonpunt Slaapstudio sluit de deuren

Met pijn in het hart sluit eigenaar Yofa van der Sloot zijn bedrijf Woonpunt Slaapstudio. "Jarenlang waren we dé beddenspeciaalzaak in Zeist; we hadden alles op het gebied van slapen. Omdat ons pand is verkocht, sluiten wij in december de deuren. Daarom zijn we een paar dagen geleden gestart met de leegverkoop van onze slaapstudio", zegt Executive Managing Director Van der Sloot. Hij is ook eigenaar van Woonpunt Interieurs, dat tegenover de slaapstudio is te vinden. Daarmee blijft hij doorgaan.


De slaapwinkel aan de Steynlaan in Zeist sluit in december de deuren. FOTO GOOGLE MAPS

"Alles moet weg", vervolgt Yofa. "Matrassen, boxsprings, toppers, dekbedovertrekken en kussens van o.a. Auping, Tempur en Mline gaan met hoge kortingen weg. Daarnaast blijf ik tot december doorgaan, dus als er klanten zijn die op zoek zijn naar een specifiek product; het blijft mogelijk om de komende periode nieuwe items van onze merken met hoge kortingen te bestellen."

Niet alleen sluit Yofa Woonpunt Slaapstudio, hij neemt ook afscheid van zijn slaapspecialist die met pensioen gaan. "Bij deze bedanken we onze topverkoper Job voor de fijne jaren dat hij met veel plezier bij Woonpunt Slaapstudio heeft gewerkt. Ook willen we onze klanten hartelijk bedanken voor de prettige samenwerking en de verkopen van de afgelopen jaren.


Een kijkje in de showroom van Woonpunt Interieurs.

"De uitleveringen van de bestellingen zullen na de sluiting vanzelfsprekend doorgaan en ook onze service blijft van kracht", legt Yofa uit. "Met Woonpunt Interieurs zullen we deze nazorg volledig op ons nemen. Met deze woonzaak staan we bekend om onze designmeubelen, verlichting en interieuradvies. We zijn nog steeds groeiende.
Met het beëindigen van Woonpunt Slaapstudio zullen wij ons nog meer richten op het nog succesvoller en mooier maken van Woonpunt Interieurs. We zien onze klanten daar graag terug!", besluit Yofa.

Meer informatie:
Woonpunt Slaapstudio
Steynlaan 96
3701EJ ZEIST
Tel: 030-6925550
info@woonpunt.com 
www.woonpunt.com 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven