Organisatie Decosit kijkt tevreden terug

Volgende editie van Belgische interieurstoffenbeurs in september 2022

Decosit kijkt terug op een geslaagde tweede editie. De Belgische textielfederatie (Fedustria) heeft de interieurstoffenbeurs in 2019 nieuw leven ingeblazen. Door de coronapandemie stond de vakbeurs voor een grote uitdaging en werd de edities in 2020 uitgesteld. Het najaar van 2021 beloofde druk te worden vanwege de korte opeenvolging van uitgestelde en andere geplande beurzen. Niettemin besloot Fedustria, nu in samenwerking met IJV-IFAS, zich hierdoor niet te laten afschrikken.


Bekijk hier de hele fotoreportage.

Positieve sfeer
Decosit waagde de sprong en vestigde zich begin oktober opnieuw in hal 10 van Brussels Expo, in plaats van september dat gebruikelijk was. De organisatie is erin geslaagd om het aantal exposanten en bezoekers constant te houden in vergelijking met de eerste editie.

"Gezien de uitzonderlijke situatie zijn we tevreden met het resultaat", zegt Kris Vermoesen, Fedustria woordvoerder. "Er hing een positieve sfeer, nu exposanten en klanten elkaar face-to-face konden ontmoeten, nieuwe producten konden ontdekken en stoffen weer konden aanraken."

Exposanten en bezoekers geloven in de toekomst
Het geloof in het concept van de beurs werd door zowel bezoekers als exposanten opnieuw bevestigd: "Decosit is gezellig, heeft charisma en is kosteneffectief", zegt Kris. "En er is gewoon behoefte aan een moment om collecties te tonen en te netwerken in de herfst. Deze editie heeft dat maar weer eens bewezen."

Niet alleen zijn de deelnemers constant gebleven in vergelijking met onze eerste editie, ondanks de beperkingen die nog gelden voor internationaal reizen. "Daarnaast merkten we ook een forse stijging van online inschrijvingen. Mensen willen op de hoogte gehouden worden. Dat stelt de organisatie gerust en maakt hen hoopvol voor de toekomst", aldus Vermoesen.

De volgende editie zal begin september 2022 plaatsvinden. De data worden zeer binnenkort bekend gemaakt.

Meer informatie:
Decosit
www.decosit.brussels


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven