Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

The Style Outlets lanceert wervingscampagne en stimuleert economische groei in regio

Amsterdam The Style Outlets ondersteunt huidige en toekomstige huurders in deze pittige tijd met een uitgebreide een pakkende wervingscampagne. De campagne bestaat onder andere uit een wervende video met de naam ‘Join our team' die verspreid wordt zowel via de social media kanalen van Amsterdam The Style Outlets als geadverteerde kanalen. Daarnaast is er een samenwerking opgestart met Werkgevers Service Punt Groot Amsterdam waarbij wekelijks een accountmanager van WSP op locatie is om geschikt personeel te vinden en te plaatsen. Naast WSP heeft het centrum twee uitzendbureaus geselecteerd die de huurders extra ondersteunen in hun zoektocht om nog meer passend personeel te vinden. De geselecteerde bureau’s zijn Randstad en Young Capital. 



Economische groei

Outletmanager Marcel Herben: “Wij willen graag actief bijdragen aan de economische groei in de regio en zijn betrokken bij de gemeenschap. Ik ben dan ook erg trots op onze medewerkers en huurders die meegewerkt hebben aan onze wervingscampagne: ‘Join our team’. We hebben het afgelopen jaar honderd nieuwe medewerkers kunnen aannemen en we hebben momenteel nog zo’n 50 vacatures die we versneld willen gaan invullen. Nieuwe medewerkers kunnen de volgende stap in hun carrière maken bij de diverse internationale merken binnen ons center.”

Social Media
De wervingscampagne ‘Join our team’ wordt via YouTube en de social mediakanalen van Amsterdam The Style Outlets verspreid. In de video vertellen verschillende shopmanagers en medewerkers waarom het center een unieke en fantastische werkplek is. Zo biedt het center aan alle medewerkers extra kortingen, managementtrainingen en leuke activiteiten.



Amsterdam The Style Outlets is ontwikkeld door NEINVER, een van Europa’s leidende ontwikkelaars, investeerders en beheerders van outletcentra, in een joint venture met Nuveen Real Estate.

Meer informatie:
Amsterdam The Style Outlets
www.amsterdam.thestyleoutlets.nl

Publicatiedatum: