Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Karwei biedt interieurinspiratie op wielen

Tijdens de oktober woonmaand lanceert Karwei, de bouwmarkt met smaak, de Smaakbus. Met deze levensechte gepimpte SRV-wagen en een reeks interieur-video’s wordt Nederland van een nieuwe dosis wooninspiratie voorzien. De komende weken is de Smaakbus in Rotterdam en Amsterdam te vinden en kunnen bezoekers langskomen om een gratis stijl- en smaakadvies van enkele bekende interieurexperts, waaronder Doortje Kruisheer van Thuisbijdoor en Elisah Jacobs van Interiorjunkie, te ontvangen.Tegelijkertijd wordt een reeks video’s op de onlinekanalen van Karwei gelanceerd, waarin te zien is hoe presentatrice Dyantha Brooks en stylist Theo-Bert Pot bij een viertal Nederlanders langsgaan voor een make-over.

Bezoekers kunnen bij de Smaakbus langskomen voor een gratis smaak- en stijladvies van ongeveer 15 minuten van een bekende interieurexpert, zoals Doortje Kruisheer van Thuisbijdoor en Elisah Jacobs van InteriorJunkie. Voor een aanvullend of langer advies, is het vanaf zaterdag 13 november mogelijk om een afspraak met een stylist te maken bij een van de bouwmarkten.

De Smaakbus is uitgerust met een uniek interieur vol producten, materialen en aansprekende combinaties, zodat bezoekers naar huis gaan met een extra dosis inspiratie. Ook vindt ieder halfuur een loting plaats die bekendmaakt wie er aan het Rad van Smaak mag draaien, waar mooie prijzen mee te winnen zijn. En als kers op de taart krijgen bezoekers een goodie bag met onder andere een Karwei-kortingsvoucher mee.

Meer informatie:
Karwei
www.karwei.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven