Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Opening Experience Store XXL van Kees Smit Tuinmeubelen loopt forse vertraging op

Nadat Kees Smit Tuinmeubelen eind 2020 bekend maakte zich te gaan vestigen in Venlo is het bedrijf vol overtuiging en enthousiasme met het pand en de locatie aan de slag gegaan. Ondertussen werd er volop gebouwd aan een nieuw distributiecentrum ad 30.000 m2 in Almelo. Naarmate het traject voor het realiseren van een derde Experience Store XXL in Venlo vorderde kwam Kees Smit erachter dat zij, ondanks de beoogde investeringen, niet het pand konden realiseren zoals zij in eerste instantie voor ogen hadden. Na verschillende gesprekken met de verhuurder zijn zij samen tot een overeenstemming gekomen dat het pand fors verbouwd gaat worden, voordat Kees Smit Tuinmeubelen zijn intrek neemt.



Vestiging in najaar 2022

Henk Smit, algemeen directeur van Kees Smit Tuimeubelen, geeft aan ontzettend blij te zijn: ‘’Door de nieuwe overeenstemming kunnen wij ons droompand realiseren. Dit betekent wel dat er een forse verbouwing gaat plaatsvinden waarbij er een extra verdieping op het pand komt. Door deze verbouwing kunnen we een Experience Store XXL creëren met de juiste uitstraling en vierkante meters die bij Kees Smit Tuinmeubelen past. Dat dit een langere aanlooptijd met zich meebrengt nemen we graag op de koop toe. Voor ons is het belangrijker dat we een pand realiseren waarin we samen nog vele jaren werk- en winkelplezier kunnen beleven. Dit betekent dan ook dat we ons in het najaar van 2022 in Venlo gaan vestigen in plaats van in het voorjaar.”



Hij vervolgt: “Uiteraard hadden we heel graag in het voorjaar onze deuren geopend maar naast een langere aanlooptijd hebben we ook te maken met het feit dat de bouwsector kampt met de gevolgen van corona en dat levertijden op materialen daarom enorm vertraagd zijn. Er kunnen geen garanties en/of deadlines worden gegeven. Door ons in het najaar te vestigen geeft dit ons, samen met de aannemer, de tijd om ons droompand te realiseren. Wij zien ontzettend uit naar onze komst in Venlo en delen met trots alvast een aantal sfeerimpressies.”




Meer informatie:
Kees Smit Tuinmeubelen
www.keessmit.nl 

Publicatiedatum: