Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Intercombi opent allereerste Lamettbrandstore

In samenwerking met vloerenproducent Lamett heeft distributeur Intercombi de eerste Lamettbrandstore geopend in Europa. Midden in het land, in Utrecht, is hard gewerkt aan het uitwerken van een sfeervolle belevingswinkel in de grote showroom van Homefurn.

Eigenaar Sami Bayar van Homefurn en Joep van den Hoeven van Intercombi liepen al langer met het idee om Lamett beter te positioneren in de Nederlandse markt. 



Lamett werd door beiden enthousiast gemaakt het mooie merk verder uit te bouwen. Dit door de bijzondere vloeren en kenmerken van het merk goed tot zijn recht te laten komen, zodat consumenten de sfeer en kwaliteit niet alleen kunnen zien maar ook voelen en beleven. De marketingteams werden aan het werk gezet en hebben een resultaat neergezet waar alle deelnemende partijen blij mee zijn. In de brandstore zijn zowel de eigen Lamett vloeren van PVC rigid onder de naam Parquetvinyl en de uit eigen productie vervaardigde houten vloeren collectie goed zichtbaar. 



Een serieuze investering moest er worden gedaan om alle nieuwe producten goed te presenteren. Zowel het schilderwerk, verlichting, meubilair, groenvoorziening, ook de visuals zijn volledig vernieuwd.

Juist nu de nieuwe collectie Parquetvinyl sinds juni 2021 is geïntroduceerd, met nieuwe frisse kleurstellingen en fraaie decors, geeft de conceptstore een extra boost aan alle denkbare mogelijkheden die Intercombi en Lamett als vloerenleverancier onderscheid van andere merken.

Meer informatie:
Intercombi
www.intercombi.nl 

Lamett Europe
www.lamett.eu 

Publicatiedatum: