Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vloerkledenwinkel Volero opent tweede vestiging

"Al sinds vorige week stroomden de belletjes binnen met de vraag of we al open waren", vertelt Nisrien Shaaban van vloerkledenwinkel Volero. Op 12 oktober heeft het bedrijf haar tweede fysieke winkel geopend in Amsterdam. "Meteen na de opening druppelden de eerste bezoekers binnen, die werden onthaald met vers gezette koffie/thee en lekkers. Gezien de regenbuien maakten veel bezoekers dankbaar gebruik van het zitgedeelte, om even op te drogen en rustig een kop koffie te drinken." 



Bezoekers van de showroom struinden langs de verschillende ingerichte sfeerhuisjes. "Velen konden het niet laten om even over de voerkleden te aaien, op die manier krijg je toch een beter gevoel bij een vloerkleed." 



De winkel op woonboulevard WoonPlaza A2, die zes keer zo groot is als degene in Rotterdam, is vanaf de A2 goed te zien. De opening is niet groots aangepakt maar dit is niet zonder nadenken geweest. "De vlaggen en het bord zijn goed zichtbaar maar we wilden het niet groots aanpakken. Het is belangrijk dat klanten op het gemak door de winkel kunnen lopen en de ruimte hebben om te kijken naar de producten." Nisrien weet dat vertellen dat dit ook beter bij het concept past. "We willen het echte huiselijke woonkamergevoel neerzetten."



Meer informatie:
Volero
www.volero.nl