Deze zijn ook verwerkt in afzuigkappen

''Plasmafilters beste oplossing coronadeeltjes''

Er zijn ondertussen al zoveel oplossingen bedacht om het coronavirus de kop in te drukken. Van goede ventilatie tot hoesten in de elleboog. Ondernemer en CEO Martin van der Sluis van PlasmaMade vindt dat zijn luchtreiniger, Air Cleaner, de beste oplossing is tegen coronadeeltjes in de lucht. Dat zegt hij in een interview met De Telegraaf. 


Videostill van Uitlegvideo Onderhoud PlasmaMade Air Cleaner.

"Ventilatie is bedacht om CO2 in een ruimte te verminderen. Het is nooit bedacht om lucht te schonen. Als je echt lucht wil schoonmaken, moet je een ander systeem hebben'', vertelt Martin van der Sluis in een interview met de Telegraaf. De overheid en het RIVM erkennen niet dat alleen ventileren onvoldoende is om de lucht in binnenruimtes schoon en gezond te krijgen. 

PlasmaMade: ''Onze Air Cleaner is een relatief betaalbare en energiebesparende oplossing om, samen met ventileren, de lucht te reinigen en de verspreiding van aerosolen in de strijd met COVID-19 tegen te gaan. Daarnaast reinigen onze Air Cleaners de ruimte van andere schadelijke deeltjes zoals fijnstof, geuren, allergenen (o.a. pollen) en bacteriën.''

PlasmaMade werkt aan het verbeteren van de binnenlucht doormiddelen van filters ten behoeve van de gezondheid en kookgemak. Doormiddel van de Air Filters voor consumenten en de Air Cleaner voor bedrijven maken zorgen zij voor een gezonde leef en/of werkomgeving.

De ondernemer voelt zich echter niet begrepen door de corona belangenpartijen. Met een luchtventilatie in scholen is volgens hem een bizarre installatie nodig, terwijl voor zijn filter geen afvoer nodig is. Dit doordat het proces de bacteriën en aerosolen zoals kleine coronadeeltjes zelf neutraliseert. 

Lees hier het hele artikel via Telegraaf Premium

Meer informatie:
PlasmaMade
www.plasmamadeaircleaner.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven