OCCO Digital breidt Nederlands team uit

Het Nederlandse team van OCCO blijft groeien. Het van oorsprong Estlandse bedrijf dat met zijn designtool Nederland aan het veroveren is, heeft Wiebe Krenn aangetrokken als project- en salesmanager voor de Nederlandse markt. Om hem wat beter te leren kennen vertelt hij naar aanleiding van een paar vragen wat meer over zichzelf.Waarom heb je besloten om bij OCCO te gaan werken?

"OCCO heeft een geweldige digitale tool voor interieurarchitecten ontwikkeld dat hen helpt om op een veel eenvoudigere en snellere manier meubels voor hun projecten te vinden. Het op de markt brengen van deze tool voelt bijna alsof ik weer in een start-up omgeving werk, en dat boeit me echt! Voordat ik lid werd, heb ik met  verschillende leden van het OCCO-team gesproken, waaronder de twee oprichters Paul Veetõusme en Ander Soorumaa, en het voelde meteen als een match en een geweldige volgende stap in mijn carrière." 

Wat is voor jou de uitdaging?
"Met OCCO zijn we een branche aan het veroveren waar ik persoonlijk gepassioneerd over ben. Ik heb altijd al in deze branche willen werken en om dit te doen in dit team is echt in een woord wauw!"

Wat ga je doen?
"Onze innovatieve digitale tool vereenvoudigt tijdrovende taken voor architecten. Mijn eerste doel is om architecten uit Nederland te ontmoeten en hen te laten zien hoe onze digitale tool hen zal helpen het interieurontwerpproces naadloos en divers te maken. De volgende stap is om onze horizon te verbreden en uit te breiden binnen Europa. Misschien zelfs het opzetten van een kantoor in een ander land, het opbouwen van ons klantenbestand en het wereldwijd delen van onze visie." 

Meer informatie:
OCCO
occo.digital 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven