Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Valerie_objects neemt showroom Serax over

Designmerk Serax heeft afgelopen juli in de studio bij Piet Boon haar eigen showroom voor de Nederlandse markt geopend. Vanaf morgen, donderdag 14 oktober tot en met 9 november neemt Valerie_objects deze showroom over. Het merk is eveneens van de Vlaamse bodem en opgericht door Axel Van Den Bossche, CEO van Serax.



Valerie_objects begrijpt de drang van de ontwerper om een duurzame signatuurstijl te ontwikkelen, maar ook de wens van de consument om zich te verbinden met een geduldig uitgekozen object. Het label staat voor unieke maar toegankelijke creaties, allemaal ontworpen voor dagelijks gebruik. Door te focussen op de emotionele kracht van design, biedt Valerie_objects objecten aan waar veel eigenaars een speciale relatie mee ontwikkelen: ze raken meer en meer gehecht naarmate het object deel wordt van hun persoonlijke verhaal.

In de showroom in Amsterdam worden voornamelijk meubels getoond van het merk. "Onder andere Aligned by Maarten Baas, Silent by Big-game en Wooden alu chair by Muller van Severen", aldus Illa Hallemans van de marketing.

Meer informatie:
Valerie_objects
www.valerie-objects.com