Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vantot houdt eigen tour tijdens DDW

Vantot, de verzamelnaam voor de werken van Esther Jongsma en Sam van Gurp, presenteert haar nieuwste werken in het kader van Design Open en Dutch Design Week 2021. Na vreemde tijden openen we graag onze deur weer voor iedereen.

"We zijn druk geweest. En met het gebrek aan openbare evenementen, hebben we veel met u te delen. Zoveel, het past niet eens in onze werkplaats. Daarom presenteren wij u de Vantot Tour." Dat laat de onderneming weten in een persbericht.


Esther Jongsma en Sam van Gurp.

Van 16 t/m 24 oktober zijn bezoekers welkom in Eindhoven en kunnen zij een kijkje komen nemen in de werkplek. Tijdens de tour kunnen de werken ontdekt worden waarmee Esther en Sam bezig zijn geweest, zoals Sunseeker in Victoria Park, Floating Lights in Kazerne en een solotentoonstelling met onze volledige collecties op Sectie-C.

De tocht is in totaal 16,5 Kilometer lang. De snelle professionals kunnen de omweg overslaan die hen rechtstreeks naar de essentiƫle plekken in slechts 10 kilometer leidt.



Meer informatie:
VANTOT B.V.
Bleekstraat 7
5611 VB Eindhoven
info@vantot.com
www.vantot.com

VANTOT Studio V.O.F.
Development & Design
Daalakkersweg 14-36
5641 JA Eindhoven
studio@vantot.com
www.vantot.com

Publicatiedatum: