Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

‘De woontrends van nu? Eenheidsworst!’

Echtpaar Nijmeijer draagt zaak over aan dochter

Alie en zijn vrouw Gerrit Nijmeijer hebben besloten te stoppen met hun interieurzaak. Echter was dit geen gemakkelijke keuze. Bijna 50 jaar lang hebben zij aan het roer gestaan van de gelijknamige winkel. Door hun gezondheid is het stel genoodzaakt het stokje over te dragen aan hun dochter Corrine. Dat vertellen ze in een interview met Tubantia.


Vanaf 2011 zijn er aan de Lipperkerkstraat 28 2 winkels gevestigd waar de familie Nijmeijer elkaar gezamenlijk helpt. Vader en moeder bedienen de interieur zaak en Corrine de babywinkel. 

In de loop der jaren is er veel veranderd op de markt. Zo ook de woontrends. Als de 77-jarige Gerrit gevraagd wordt naar zijn mening is zegt hij: "Verschrikkelijk. Ik kan maar niet wennen aan dat industriële van tegenwoordig. Zo kil. Eenheidsworst."

Hij begon ooit als chauffeur bij de interieurzaak van de Gebroeders Pelle. Maar na een jaar of acht kon Nijmeijer z’n eigen naam op de gevel van de winkel zetten. Samen met Alie was hij bijna 50 jaar lang de kartrekker van Nijmeijer Interieur. Ups en downs wisselden elkaar in een rap tempo af.


Corrine Onstein-Nijmeijer.

Lees hier het hele interview.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven