Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Villeroy & Boch presenteert nieuw keukenconcept

Keukenconcern Störmer AG kijkt met veel tevredenheid terug op de MOW die in de voorgaande maand plaatsvond. "We willen nogmaals iedereen bedanken voor zijn of haar komst", laat een woordvoerder van het bedrijf weten. Door de achterliggende procesoptimalisatie was het voor Störmer AG wederom mogelijk om tijdens de Hausmesse 2021 verrassend en flink uit te pakken met ons next-level Architecto Software-concept dat specifiek voor de project- en vastgoedmarkt is ontwikkeld. Met deze stap is meer en meer duidelijk geworden waar de subtitel the digital furniture group in het logo voor staat. Tijdens de dagen toonde het bedrijf nog meer nieuwigheden, onder andere van Villeroy & Boch.



Villeroy & Boch Keukenconcept

Al sinds 1748 is de firma Villeroy & Boch actief en heeft zich door de eeuwen heen ontwikkeld tot een toeleverancier die voortdurend zeer innovatief en vooruitstrevend is geweest.  Villeroy & Boch is een van de oudste en bekendste merken van Europa. Vol trots konden we meteen bij binnenkomst ons fraaie allesomvattende Villeroy & Boch Keuken concept tonen. Nagenoeg alles binnen dit Premium verkoopconcept draagt het Label Villeroy & Boch of het nu de kranen, de spoelbakken, het servies, de bestek-sets of de combimagnetron betreft alles draagt vol trots de naam van dit bekende Premiumlabel. 



Meer dan een sterk Premiumlabel
Werkelijk alles versterkt elkaar, waar je ook kijkt, alles wat je ziet is met Villeroy & Boch gelabeld. Het Villeroy & Boch keukenconcept is daarmee een compleet allesomvattend totaalconcept, dat alles binnen het Premiumlabel  samenbrengt. Niet één ander keuken kan zo consequent met een gerenommeerde naam gelabeld worden, als het bij Störmer AG gevoerde Villeroy & Boch keukenprogramma. Herkenbaarheid is veelal de sleutel tot succes, en hierop speelt het allesomvattende Villeroy en Boch keukenconcept in.

Meer informatie:
Keukenagenturen Huis in 't Veld
www.keukenagenturen.com
 

Publicatiedatum: