Deze trendkleuren spotte Headlam op beurzen

Headlam, groothandel in raamdecoratie en vloerbedekkingen, heeft tijdens de afgelopen beurzen verschillende trendkleuren gespot. In een blog licht het bedrijf uit Zutphen de verschillende trendy tinten toe.

Flexa - Bright Skies

Flexa heeft afgelopen maand haar kleur van het jaar bekend gemaakt. Wellicht had je dit al gehoord? Het is de kleur Bright Skies. Deze kleur van Flexa staat prachtig in een licht interieur. Het matcht perfect met materialen zoals een lichte laminaat of PVC vloer voor de juiste Scandi sfeer. Met gordijnen in de kleur Bright Skies creëer je de koele rustgevende uitstraling in huis. In de nieuwste Eco Friendly Fabrics collectie van Headlam vind je deze Flexa kleur bij vijf van de negen items. Zowel binnen de jacquard items als de transparanten.Histor - Olive Sprig

De kleur die Histor lanceerde heet Olive Sprig (nee, het is geen typefout, het is geen Spring maar Sprig). Olive Sprig is een flexibele grijsgroen die staat voor groei en de veerkracht van de natuur. Het is een ontspannende kleur en zorgt voor een organische levendigheid.
Wil je de kleur Olive Sprig gebruiken in de slaapkamer? Dan matcht die muurkleur perfect bij een donkergrijs tapijt. Tapijt zorgt voor een comfortabel gevoel en is ook nog eens goed voor de akoestiek.
De kleur rosemary green van Marmoleum Love Life Reflect past bij de trend Olive Sprig. De vloeren van Forbo zorgen dat mensen op een prettige manier met elkaar kunnen wonen, werken en verblijven. Makkelijk in onderhoud en daardoor leefbaar. Forbo creëert een gezonde ruimte binnen en draagt bij aan een duurzame wereld buiten.Trend color Spice & Spicy
De trend die Headlam zelf gespot heeft zijn de Spicy kleuren. Vorige jaar kwamen de kruiden kleuren in warme geel- en oranje/ curry tinten steeds meer in beeld. Kleuren vertaald uit de koper trend. De nieuwe trend is ietsje warmer, de echte spicy rood en donker oranje tinten komen in opmars. Perfect te combineren met een mooie houtlook vloer in donker eik. Of juist iets milder in kleur zoals gecombineerd met de COREtec Essentials in kleur Waterton Lakes Oak 04, te zien in deze afbeelding. De natuur speelt steeds meer een rol in het interieur. De aardse warme kleuren zijn niet alleen te zien in accessoires, maar ook in tapijt en de PVC en laminaat vloeren.Meer informatie:
Headlam 
info@headlam.nl
www.headlam.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven