Beste winkelketen én webshop België bekend

De categoriewinnaars van de publieksprijzen Salesforce Beste Winkelketen van België 2021-2022 en Salesforce Webshop Award Belgium 2021-2022 zijn bekend gemaakt. Via 375.000 stemmen hebben consumenten laten weten wat zij van zeker 300 retailers in België vinden. Alle winnaars hebben tijdens een feestelijke bijeenkomst in Antwerpen hun award in ontvangst mogen nemen. Naast de categorieprijzen is de Salesforce Newcomer Retail Award 2021-2022 uitgereikt.Prijs blijft het belangrijkste aspect voor consumenten

De consument geeft bij de beoordeling van haar favoriete retailer onder andere een oordeel over de prijs, het assortiment, de behulpzaamheid & serviceverlening en het koopgemak. Voor zowel winkelketens als webshops blijkt prijs nog steeds het belangrijkste aspect, gevolgd door assortiment. Bij fysieke winkels is vervolgens behulpzaamheid & serviceverlening erg belangrijk. Voor webshops is dit het koopgemak. 

Hieronder de categorieën uit de interieurbranche met de winnaars in de categorie Salesforce Beste Winkelketen van België:
Doe-het-zelf: Hubo
Keukens & Badkamers: ixina
Slapen: Swiss Sense
Tuin: AVEVE
Wonen: Action

Hieronder de categorieën uit de interieurbranche met de winnaars in de categorie Salesforce Webshop Awards Belgium:
Doe-het-zelf: Hubo
Slapen: Sleepworld
Tuin: Hubo
Wonen: fonQLees hier het complete artikel.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven