Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Event op 24, 25 en 26 oktober in Van der Valk Hotel in Haarlem

Tjip Spinder trots op wereldpremière SITS-collectie 2022 op huisshow in Nederland

"De collectie van SITS begint meer en meer bekendheid te krijgen in Nederland", zegt countrymanager Tjip Spinder. "Het Zweedse meubelbedrijf met productie in Polen blijft dan ook aan de weg timmeren. In heel Europa en grote delen van de wereld worden de producten van SITS verkocht. Dagelijks vinden 4.000 SITS-meubelen een plekje in iemands huis. Meer en meer worden collecties ontworpen door bekende ontwerpers, waaronder de Nederlander Steven Schilte."

Binnenkort, op zondag 24, maandag 25 en dinsdag 26 oktober, wordt in het Van der Valk Hotel in Haarlem The best of SITS gepresenteerd. Ook vindt dan de wereldpremière van de 2022-collectie plaats. "Daar ben ik trots op, dat ze ons land daarvoor uitkiezen", aldus Tjip.

Belangstellenden zijn van harte welkom op deze huisshow. Zij kunnen zich aanmelden via info@interiortjip.nl.


Countrymanager Tjip Spinder in de showroom van SITS tijdens Maison & Objet in Parijs.

"Met de productie in Polen en een zeer efficiënt productieproces zijn de levertijden op dit moment nog zo’n acht weken", laat Tjip desgevraagd weten. "Daarnaast bestaat er het zogeheten Fasttrack-programma; een collectie meubelen die op voorraad staat in Polen kent dan een levertijd van zo'n twee a drie weken. Dan staan de bestelde meubelen in huis."

Op de huisshow kunnen belangstellenden kennismaken met het concept Best of SITS. Een samenwerking tussen SITS en de dealer waarbij gezamenlijke inspanningen worden beloond met meer verkoop en marge, geeft Tjip aan.

"Met SITS hebben we ons reeds in 2021 gepresenteerd op Maison & Objet en de MOW in Duitsland. Verder waren we ook deelnemer van de Design Week Milan. Voor de wereldpremière van de collectie voor 2022 is gekozen voor Nederland."Interesse om eens kennis te maken? Stuur dan een mailtje voor aanmelding met de dag dat je wenst te komen. 

SITS Huisshow 2021
24, 25 en 26 oktober van 10.00 tot 19.00 uur.
Hotel Van der Valk Haarlem
Toekanweg 2
2035 LC Haarlem

Meer informatie:
SITS
Countrymanager Tjip Spinder
Tel. 06 2752 5332
info@interiortjip.nl
www.sits.eu


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven